Over bouwbedrijf Jurgen van der Heijden b.v.

Over Jurgen van der Heijden

Als u een verbouwing, aanbouw of renovatie aan uw huis wilt realiseren, wilt u daar zo min mogelijk omkijken naar hebben. Geen misverstanden of vervelende discussies. Bij Jurgen van der Heijden staan punctualiteit, zorgvuldigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt, tijdens de werkzaamheden werken we vlot, op kwalitatief hoogwaardig niveau en zorgvuldig. Met zo min mogelijk overlast voor u en uw omgeving.

Ook eventuele partners die voor specialistisch werk worden ingeschakeld zijn geselecteerd op dezelfde kwaliteitsnormen als bouwbedrijf Jurgen van der Heijden aan zichzelf stelt.

Al vele jaren werkt Jurgen van der Heijden in de regio ‘s-Hertogenbosch. Een groot aantal projecten werd gerealiseerd; allemaal tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers. Het feit dat vele nieuwe klanten bij Jurgen van der Heijden aankloppen op advies van mensen die een project door hem hebben laten realiseren, is misschien nog wel het beste bewijs van de kwaliteit en zorgvuldigheid waarmee gewerkt wordt.

In de loop der jaren hebben we een aantal specialisaties ontwikkeld: verbouwingen, aanbouwen, dakkapellen en renovaties. Omdat Jurgen van der Heijden op de hoogte is van specifieke eisen, kenmerken en mogelijke problemen, kunnen we projecten snel en efficient realiseren. Uiteraard merkt u dat aan de offertes; die vallen meestal beduidend lager uit dan bij concurrerende bouwbedrijven. U zult merken dat projecten door bouwbedrijf Jurgen van der Heijden verrassend betaalbaar zijn.

Wilt u een project gaan realiseren, vraag gerust vrijblijvend offerte aan bij bouwbedrijf Jurgen van der Heijden.