Werkzaamheden

Werkzaamheden

Verbouwingen, aanbouwen, dakkapellen en renovaties. Ofwel; als u in de omgeving van 's Hertogenbosch een aanpassing aan uw woning wilt realiseren, bent u bij bouwbedrijf Jurgen van der Heijden aan het juiste adres. Wanneer u de plannen met architect en /of constructeur bepaald heeft en, indien nodig, de vergunningen geregeld zijn, kunt u het project aan ons uit handen geven. Jurgen bereidt de bouw voor en maakt afspraken met diverse gespecialiseerde partners. Dit varieert van wapening en beton voor de fundering tot kozijnen en glas. Uiteraard voldoen alle materialen aan de geldende normen en zijn van de best denkbare kwaliteit.

Onze werzaamheden omvatten onder andere:
Uitzetten grondwerk, grondwerk uitgraven, isoleren, wapenen en storten van fundering en vloer. Stellen van profielen en kozijnen voor metselwerk. Staal en/of houtconstructie. Kapconstructie, dakisolatie, pannen dekken en regenafvoer.

Al deze werzaamheden kunnen bij een complete aanbouw noodzakelijk zijn, maar voor kleinere projecten kan afzonderlijke expertise ingezet worden. Bijvoorbeeld het aanpassen van een kapconstructie en het plaatsen van een dakkapel. Ook het inzetten van specialisten voor de afwerking kunt u aan Jurgen toevertrouwen. Wij hebben contacten met loodgieters, electriciƫns, stucadoors, tegelzetters, schilders etc. Tenslotte rekenen we ook het verantwoord afvoeren van sloop- en bouwafval tot onze werkzaamheden.

Wilt u in de regio Den Bosch een project gaan realiseren, maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend offerte.